Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη στο 22ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου

Επίσκεψη στο 22ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου (Θεσσαλονίκη)

Το 2012 έκλεισε με την επίσκεψη στο 22ο δημοτικό Ευόσμου όπου με τα παιδιά της Α΄ και Δ΄ τάξης μιλήσαμε για χριστουγεννιάτικα βιβλία, πιστοί στο κλίμα των ημερών μια και η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 18-12.

Ευχαριστώ τα παιδιά της Δ΄ τάξης και τη δασκάλα τους για την όμορφη συζήτηση που κάναμε με αφορμή το βιβλίο μου, Τα καμώματα της χρυσαφένιας μπαλίτσας, αλλά και για τη συζήτηση που κάναμε και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα βιβλία και τη συγγραφή γενικότερα.
Ευχαριστώ και τα πρωτάκια για την προσύλωση με την οποία άκουσαν αποσπάσματα από το βιβλίο, Η Ιφιγένεια και ο Καλικάντζαρος, αλλά και για την προθυμία  που έδειξαν να γίνουν... καλικαντζαράκια και να διηγηθούν τις σκανδαλιές τους...


Τα παιδιά ως... καλικάντζαροι διηγούνται τις σκανδαλιές τους...


Ευχαριστώ βέβαια και την κ. Αγγελική απο το βιβλιωπολείο BOOKS AND TOYS στον Εύοσμο (που πραγματοποιούσε έκθεση βιβλίου καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο χώρο του σχολείου) για την πρόσκληση.
 Εύχομαι σε όλους η καινούργια χρονιά να τους χαρίσει υγεία, σθένος σωματικό και ψυχικό για να ξεπεραστούν όλες οι αντιξοότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου